Prijs berekenen


Bedrijfsnaam

Naam

Email

Telefoonnummer

Aantal km's transport

Autotransport Nederland


Auto gekocht? Of rijdt u auto momenteel niet en moet deze vervoerd worden? Goedkoop en snel uw autotransport regelt u bij Autotransport Nederland. Wij voeren Autotransport uit door heel Nederland en Duitsland. Veel Autotransport bedrijven werken met grote opleggers en kan je alleen terecht voor het Autotransport van een aantal auto's. Wij richten ons op de particulieren en zakelijke klanten die één auto willen transporteren. Hierdoor is in veel gevallen onze kilometerprijs een stuk goedkoper als een collega Autotransportbedrijf. Onze core-business is Autoverhuur, doordat wij veel ervaring hebben en dagelijks auto's vervoeren naar onze klanten kunnen wij snel schakelen en u uit de voeten helpen met uw transport. Op al onze transportritten is de auto verzekerd tegen schade. We helpen u graag met meedenken bel ons op 070-2096040

Autotransport kosten


Wij vinden het belangrijk dat het Autotransport voorzichtig en veilig wordt uitgevoerd. Onze chauffeur maakt gebruikt van speciale transportbanden om uw auto tijdens het Autotransport goed op zijn plek te houden. Onze autotrailer is extra goed geveerd zodat uw auto veilig zijn bestemming bereikt. Wij voeren dagelijks autotransport opdrachten uit in binnen en buitenland. Als u op zoek bent naar een betrouwbare autotransporteur bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens bij ons ook de mogelijkheid om met onze chauffeur mee te rijden, geheel kosteloos!

Starttarief €27,50 Excl BTW Kilometertarief €0,45 Excl BTW Neem contact op via 070-2096040 of stuur een mail naar info@autohopperleidschendam.nl voor een offerte. WIlt u ons liever persoonlijk spreken? Dat kan, wij zijn gevestigd aan de Damhouderstraat 19 in Leidschendam.
Heeft u uw BE rijbewijs en wilt u liever zelf het autotransport uitvoeren? Dat kan, wij verhuren onze autotransport trailer per dagdeel, dag, of weekend. Voor meer informatie over het huren van onze autotransport trailer klik hier.

Caravan Transport


Is het weer tijd om uw caravan van de stalling te halen? Of wilt u uw caravan naar uw camping transporteren? Komend seizoen kunt u bij ons ook terecht voor transport van uw caravan. Wij voeren caravan transport uit in binnen en buitenland. Indien gewenst kunnen wij max 3 passagiers meenemen tijdens het transport van uw caravan. Wij vervoeren caravans van en naar Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland en Belgie. Voor meer informatie over ons dienst Caravan Transport kunt u het beste contact opnemen via 070-2096040

Contact

Kan ik u ergens mee helpen?

Jim van Vliet

070-2096040